Image Map Image Map Image Map Image Map

   

Риана е руса и палава за V Magazine

Дата: сряда, 22 април 2015 г. · Час :14:13 · Публикувано от : Admin ·                                                                       00 Comments




Риана ежедневно ни изненадва със своите провокативни появи и промени в ексцентричната си визия.Този път певицата се съблече за корицата на новия брой на V Magazine. Специално за палавата фотосесия за изданието, Рири е с руса коса. Но съдейки по дължината на прическата й, това по-скоро е перука. На горещите кадри Риана показва или секси дупе, или дискретно е прикрила гърди. 

Пред изданието изпълнителката разкри, че не дава и пет пари какво мислят и говорят хората за личния й живот. Затова и не повдига завесата по тази тема, но пък с охота разказва за своя нов албум. "Той е соул и едновременно агресивен, независимо дали е лиричен и музикален".Тя признава, че ще включи няколко песни, които вече са излезли като "Bitch Better Have My Money," "American Oxygen" и "FourFiveSeconds", която е в сътрудничество с Пол Макартни и Кание Уест.

"Това, което ме накара да се влюби в песента е съпоставянето на музиката с текста. Когато чуете текста, той е като напълно различна песен от това, което чувате. Музиката е добродушна, но лириката е много силна".





Етикети:



Designed by | «OLDER POSTSHomeNEWER POSTS»