Image Map Image Map Image Map Image Map

   

Ариана Гранде и Биг Шон се разделиха

Дата: четвъртък, 23 април 2015 г. · Час :13:58 · Публикувано от : Admin ·                                                                       00 Comments



Ариана Гранде се раздели със своя приятел Биг Шон след 8-месечна връзка.
Посочената причина за раздялата е като при повечето млади двойки - прекалено са заети с работните си ангажименти. В официалното изявление на певицата се обяснява, че двамата се надяват в този труден момент от личния им живот, медиите да зачитат тяхното желание за уединение и да не ги карат да коментират повече раздялата."И двамата много държим един на друг и ще останем близки приятели"допълва още Ариана.

Според запознати, двамата са скъсали преди няколко седмици. "Те взеха решение да се разделят, защото техните работни графици изобщо не съвпадат и през цялата следваща година ще им се налага да бъдат разделени за дълги периоди".

Ариана и Биг Шон за първи път потвърдиха слуховете, че са заедно през октомври 2014 г. Едва на наградите Grammy тази година, бе и първата им изява на червения килим като двойка.

Според запознати обаче, рапърът е бил прекалено ревнив и непрекъснато създавал проблеми на чаровната изпълнителка не само заради разголените й тоалети, но и заради близкото й приятелство с Джъстин Бийбър. За щастие обаче, Ариaна и Биг Шон няма да се засекат поне за година напред, тъй като и двамата имат куп концерти като част от световните им турнета.

Етикети:



Designed by | «OLDER POSTSHomeNEWER POSTS»