Image Map Image Map Image Map Image Map

   

Салма Хайек втрещи феновете си

Дата: четвъртък, 23 април 2015 г. · Час :13:54 · Публикувано от : Admin ·                                                                       00 Comments


Салма Хайек може и да има съпруг милиардер и да се къпе в лукс, но тя отново показа, че предпочита друг тип екзотика.Актрисата успя да втрещи феновете си, като сподели видео в профила си в Instagram, на което се вижда как яде умрял щурец. Във видеото дори се чува хрупкането, когато Хайек сдъвква насекомото."Това са щурци от Мексико, от Охака. И те се ядат", пише 48-годишната сексбомба.



Салма обаче така и не обяснява защо е решила да яде насекомите - дали защото са й вкусни, заради полезните вещества или заради диета. Някои от феновете й сочат, че това може да е част от разкрасителния ѝ режим и в много страни щурците се ядат, тъй като са източник на чисти протеини.

И въпреки това, доста от последователите й бяха погнусени от постъпката й, като обясниха, че това е "отвратително" и за нищо не света не биха хапнали подобно нещо. Е, със сигурност щурците не са по вкуса на всеки.

Етикети:



Designed by | «OLDER POSTSHomeNEWER POSTS»