Image Map Image Map Image Map Image Map

   

Майли и Патрик се разделиха

Дата: сряда, 22 април 2015 г. · Час :14:20 · Публикувано от : Admin ·                                                                       00 Comments



Майли Сайръс и Патрик Шварценегер са се разделили след шестмесечна връзка
Според запознати краят на връзката им дошъл, защото двамата искали различни неща от живота.Колкото и странно да звучи, поп певицата искала стабилна и сериозна връзка, докато синът на Арни все още не бил готов за това.Той предпочитал да излиза по купони и да се забавлява с приятели.


И докато в последните седмици Майли се беше затворила в звукозаписното студио да записва новия си албум, то Патрик беше забелязван да се забавлява с приятели на музикалния фестивал Coachella. 

"Те просто се намират на различни места в живота си. Той е безгрижен и учи в колеж, а тя е ангажирана да гради кариера", разкрива запознат.

Преди месец пък младият Шварценегер бе забелязан да се прегръща с друга жена, докато беше без Сайръс на почивка в Кабо Сан Лукас, Мексико. Двамата отрекоха това да е повлияло на отношенията им, но запознати разкриват, че това е предизвикало криза във връзката им.



Етикети:



Designed by | «OLDER POSTSHomeNEWER POSTS»